Servis kamiona

 

Tvrtka Zagrebački transporti d.o.o. je, uz poslove klasične špedicije, specijalizirana i za servisiranje i održavanje teretnih i priključnih vozila.

Radi se o respektabilnom servisu sa dugogodišnjim iskustvom i tradicijom (nekadašnji HRUŠKAR-servis), na lokaciji Dugo Selo – Mala Ostrna i prostire se na oko 10.000 m2.

Servisni kapaciteti smješteni su u dvije hale i opremljeni su najmodernijom,dijagnostičkom opremom i alatima prema najvišim standardima, koje prati stručnost i educiranost naših djelatnika.

U mogućnosti smo izvoditi slijedeće radove: generalno uređenje motora, kočionog sustava, kontrolu i popravak upravljačkog sustava, popravak mjenjača i retardera, popravak električnih instalacija te pripremu vozila za periodični i tehnički pregled.

Posjedujemo i opremu za de/montažu te balansiranje guma, kao i sve potrebno za kontrolu i podešavanje geometrije kotača, tj. špura, kako bi se gume kvalitetnije i pravilnije trošile.

Također ističemo da smo u mogućnosti ponuditi kompletnu uslugu limarskih i lakirerskih radova, uključujući popravke na podvozju, izmjene pragova, razvlačenje i ravnanje šasije, izvlačenje sitnih udubljenja, kao i popravak većih oštećenja koja su nastala u prometnim nezgodama. Surađujemo sa svim osiguravajućim kućama te stoga popravljamo i kasko štete.

Ugrađujemo i prodajemo originalne i zamjenske rezervne dijelove renomiranih proizvođača na koje dajemo garanciju ukoliko su ugrađeni u našem servisu.

Tvrtka Zagrebački transporti kontinuirano ulaže u tehnološki razvoj servisnog centra, ali i u školovanje djelatnika, kako bi kvalitetom pratili sve veće zahtjeve tržišta.

Adresa na kojoj nas možete posjetiti je Zagrebačka 27, Mala Ostrna, Dugo Selo.

 

 

Radno vrijeme :
Pon-pet 08.00-16.00
Sub 08.00 -13.00